lalalala~

5 tHinGs tHat i LiKe

  • Music: yang senang nak paham, bole jadi rancak, rock, indie, romantic dan yang paling penting, synchronize wif my heart content at a particular time(sad,happy,frust...etc)
  • Colour: ape2 yang matching ngan situation. susa nak cakap. Could be black, green, blue, red, white. Tapi mostly something dark..
  • Food: Semestinye yang murah, sedap dan mengeyangkan! Anything will do. Tapi kueh teow bandung kat medan selera tu sedap sih...campuq minum ngan neslo skali. Hehe..
  • Surrounding: Yang meriah..bersama kawan2. Wat eva things like that. Dengar lagu kuat2 sambil men gitar. Kalo kua ngan "member" best gak. Hehe..
  • Property and gadgets: Ni yang cerewet sket. Ape2 jela..yang melibatkan memilih. Baik baju, seluar, hp, ape2 jela..even motor(hehe...aku ade satu je motor) Jadi, sesaper yg kuar ngan aku, sbb aku nak beli baju or somethin like that, haa...tunggu ye?Sabau2..kalo letih, duduk kat kerusi dulu.Hehe..


3 tHiNgS tHat i DiSLikE

  • Sensitif:Maybe aku kadang2 sensitif. Contohnye...nak tido aku tak leh bising2. Ade org bleh je. Tapi aku mmg akan emo2 time tu..haha..my badness.Tapi aku tak suka gak org yg suke emo2.Huhu..
  • Rude people: haa..sape yg suke org kurang ajar??Aku mmg tak suke..tp kadang2 kite tak perasan ape yg kite buat tu dipandang macam mane oleh org len kan?Maybe ade org tak suke..so jom la same2 kite respect each other okey?
  • Broken promises: Lots. Many had happen in ma life. Lebih2 lagi bile aku da plan btol2. Everything is there, just need the person who make the promise to be there. So, my advice,don't ever make a promise if u can't make it. Don't let others broken hearted bcoz of u.

No comments: