oF da FirSt wROte

Assalamualaikum and good evening to everyone..

Thank u very much 4 dropping by to read ma blog. Ni second sbnrnye..ari tu buat tp takleh sign in. Pelik btol..takpe2. Let's start wif new one. Sebelum aku menaip panjang2, aku nak pesan beberapa perkara kat korang. Erm..setiap ape yg aku taip dalam ni, kalo ade secara tak sengaja aku ade perli ke..kate ke..puji ke..ape ke..kat seseorang dan die tu pembaca blog nih(sama ada name btol atau samaran), so aku mintak ampun awai na..I'll try to make it simple. Yela..kadang2 kene gak refer to someone to understand da story okey?

Dan satu lagik, semoga korang enjoy baca blog aku nih. "a walk to remember"... a journey of ma life...hope the good things, we take it as a valuable treasure and the bad thing, make we learn from da mistaken we've done and grown up as a "insan".

Arigatogozaimasu!

No comments: