FIFA 2007..huhuhu..

Main FIFA(football) 2007 online mmg best! Bakat "diuji" akhirnye..kate orang la.. Jadi kepade sesaper yg minat men FIFA 07 lagik, bgtau je aku. Akan aku aturkan match2nye. Huahahaha...
Dah pon 3 kali aku p main ngan member2 aku. Brape match ye? Erm..9 match! Aha! Kalo tak silap, berikot adalah keputusan2 nye..huhuhu..

1)Amad(2) VS Azmin(1)
2)Amad(2) VS Azmin(0)
3)Amad(4) VS Azmin(4)
4)Amad(1) VS Sapik(3)
5)Amad(3) VS Sapik(6)
6)Amad(0) VS Ubi(1)
7)Amad(1) VS Sipot(7)
8)Amad(1) VS Sepul(2)
9)Amad(4) VS Apol(3)

Hahaha..result yg kurang memberangsangkan buat pemain2 FIFA 07. Huhuhu..tapi yang penting kite happy! Kalo menang itu satu bonus, tapi at least kite luang mase ngan member2. So, pasni bile nak main lagik?Hehehe..My favourite team is Arsenal. Bcoz Henry is there! And I love France FC. Tapi skg ni Henry dah pindah ke Barca...huhuhu..apela naseb Arsenal. What ever pon, aku agak "tersimpang" sikit sekarang. Datang sini nak belajar wei! Nanti mak pulas telinga kang menangis lak. Hahahaha..Jadik, kepada korang sume, jangan la malas2. Study la elok2. 4 da sake of ur future too.

Tata~

3 comments:

ShOoT_mE said...

hahaha..
nasib baik aku menang saat2 akhir..
hehehe...
xpe2, cube lg lain kali yer...

sHaFiqNasLah said...

haha...
cuba lagi rakan2..
aku yakin korang bleh kalahkan aku pada masa hadpan..
chayok2!!
itulah aktiviti kami bersama rakan2 sekepala...

Amad said...

nanti aku akan menang!!
yeah!!chayok amad!! ;p