Wind..wind..blow this mess away

My mood now is letih, byk bende nak bgtau dan people keep asking me about relationship.
Tapi aku rase macam ape yg org selalu cakap la..sindrom 20-an.Hahahaha!Adakah ini teori atau benar?Atau adakah ini secara kebetulan?Huhuhu..agar sukar aku menjelaskannye..

Have u ever feel like suddenly u fall 4 someone?But in the end, u realize that it was a joke?I mean it was something that would never happen btwn u n her/him coz of many reason?Or in other words,kamu sedang berkhayal??Nah..that is something would happen with or without concern.

Of the famous words, "it takes no time to fall in love, but it take years to know what love is".
Ye..betolkan?Sbb tu, ikot kata org melayu pulak, "kalau ada jodoh tak kemana tipah oii".Hehehe..
So, ape yg aku nak berpesan2 kepada kamu semua skg ialah, buat ape yg korang suka asal korang bahagia!Yeepiii!!

No comments: