Rebah..macam budak2 men bola

Huh..malam ni..nak mencoret sket(betol ke ayat ni?)..hehehe..

Baru je lps mandi..tadi men futsal. Dapat "calar" sket kata azmin. Sikit je..tp pedih ar. Biase la.. Tapi luka sket ni remind aku pasal injured aku yg lepas. Ditempat yg sama..pada waktu yg sama.. pergelangan kaki kiri aku terseliuh. Pegi cek kat ospital, doc kata ligamen maybe koyak sket.. sket??Huhuhuhu...sket pon, kalo tak jaga makin teruk beb! Aku pon "retired" la lame2 sket pastu dr men aktiviti cergas. Huuhh...

Tadi, luka sket ni, menyedaqkan aku, kene hati2 sket men futsal dan ape2 pon. Sbb kang tak pasal2 sebelah kanan lak. Mcm iklan petronas, "aku sepak kang!". Huhuhu...tapi aku nak men hoki balik! Huwaa... Takpe, men la...tp kena jaga sket. Orait! Hehehe..

Sekarang ni musim panas, mood aku pon cepat panas. Kadang2 rasa malas, kadang2 rajin. Pegi kelas mmg rajin...bole fokus, tp bile mlm, kate nak study, tak jadi la pulak. Hmm...apela aku ni ye? Ape nak jadi? Sem ni agak mencabarla bagi aku..dahla amik 6 subjek. Pointer kene naik. Kalo tak score, susah la. Setakat ni, aku nampak sume subjek okey je. Bole catch up la..tp yg jadi masalahnye, time nak ulangkaji. Malas beb...ade je pikir bende len nak buat. Sape bole kasi nasihat?? Aku belanje roti pisang..hehehe..

dadidu~

1 comment:

~rukia_chan said...

Kejayaan yang hakiki mempunyai 3 syarat:
Iman yang mendalam,
Perancangan/ gerak kerja yang teliti,
Usaha yang berterusan.
(Imam Hassan Al-Banna)

p/s : haa..blanja! aku dh kasi sepotong nasehat tu..hihi..
x suka roti pisang, x suka kek pisang.. tp pisang goreng sgt sedap lg menyelerakan.. *wink