Nak cuti!

Mungkin post ni takde org bace kot.hehe

Akhirnye..dah abes exams. Kini yg tinggal hya tggu result je! Thermo mcm sgt2 susah. Nak wat cane lagi. Kite dah usaha. Tawakkal la pasni. Mintak doa kat tuhan bebanyak. Ameen.

Kwn2. sy tak sihat kebelakangan ni. Dlm masa yg tak sihat ni kena bace gak utk last paper - Energy technologies. Huhu..mmg tak prepare sgt la. Tp tadi time jwb, lain pulak jadinye! 70% yg kuar sume ade dlm tutorial. Aiseh..senang la pulak. Nak sekeh je lecture wat sng2. Hahaha. Tp takpe, bagus gak die wat camtu. Ade hikmah disebaliknye...despite aku demam,takleh bace byk sgt utk energy,tbe2 kua soalan mudah. Alhamdulillah.

Nak balik besok! Yay2! Tapi gamaknye aku pegi shah alam dulu kot. Nak ronda2 ibukota ngan kwn dan tuutt. Hehe. Sekian sahaja coretan yg tak seberapa ni. Hidup kena ceria sokmo! :D

4 comments:

YUN CHAN said...

cecece
suke ny die da cuti...
g shah alam jumpe gf ye amad...
bahagie haa die skang..
ttbe je ad gf ni, tkejut mak minah..
cte la kisah2 kamoo~
msti besh..
hehe

::aMaD:: said...

nape terkejut?
hehe.. :p
well,she's so sweet

Yun Chan said...

agak tkejut jugak la~
tp org ckp,'chemistry' tu kuat ye amad~
hehe...
nnt bile nk ym ngn awk ni~
byk bnde nk cte...
msti besh ym nnt, nk dgr cte awk jgk...

::aMaD:: said...

hehe..mestilah best!
chemistrynye tinggi.:D
nak dgr citer ke..hehe