Rindu kat mak!

Alhamdulillah...dah 10 hari kite puase ye. Kawan2 ade yg tinggal puase tak? Well, kalo kite sumbunyi pun, Allah ttp mengetahuinye. Puase bkn kerana ikot org, ikot bulan, ikot kebiasaan, tapi kite puase kerana Allah.. Kite patut rase jiwa kite dekat dengan-Nya. Semoga kite mendapat keberkatan-Nya. Aminn.

Ade 2 mggu lebih lagik budak2 MMU akan cuti raye. Tak sabar weh! Aku dah rindu sgt kat kampung ni..family and suasananye. Bukak pose kat sini mmg lain kat kg kan? Kat kg suasana lagi lain..sbb yela..kg halaman sendiri, pastu berbuke ngan family lak. Waaaa..rindunye aku! Sbb tu tak sabar2 nak balik nih! Dapat puase 5,6 ari kat kg pon jadilah. Hehe..

Tapi yg tak bestnye, raye 3 hari je..pastu kena dtg MMU balik, sbb ade final exam! Hay0o0o0.. Mmg akan jadi stress out lah sket. Hmm. So, kenalah prepare sebyk mgkin sblm cuti raye nnt dan time kat umah(tak tau la jadi study ke tak).

Jadi kwn2, study hard ok? Kenalah rajin2 selalu. Tapi igt jugak kepada-Nya. Mcm mane nak perbykkan ibadat kite. Terawih kalo boleh jgn tinggal. Sekian. Wassalam.

"In a difficult situation, lies an easy solution" - Amad Einstein

4 comments:

IrKuys said...

eee manja nyer dier...

tapi bagus lah kita merindui mak kita...
sapa lagi kita nak rindu kan...

aritu g kejap jer... sonok gak g ganu
rindu kat kopok lekor ganu

::aMaD:: said...

rindu kt kopok lekor watpe?hehe
len kali ko kna dtg umah aku
dpt mkn kopok free :p

~rukia_kuchiki said...

sejak bila jd amad einstein nih? sejak ramadhan nih ke?? hmmm

::aMaD:: said...

dari dulu kala lagi dah jd adek beradek einstein..hehehe