Progressing LiFe

Akhirnye...skg hanye tinggal 2 lagi assignment nak disiapkan. Satu cyberpreneurship and satu heat transfer..haduih~ Alhamdulillah lah assignment yg len dah habes. Tp tak tau la kan dpt brape.. tunggang langgang gak laa..hehehe..

Tapi yg anehnye, 4 subjek dah abes silibus! Ade 2 subjek je lagi tak abes2. Tapi skg baru week 12.. Tak ke aneh tu? Ade week 13 & week 14 lagi yg biasanye lecture tak abes2 lagi. Week 15 baru abes. Week 16 - 18 lak final week!

What ever pun, syukur kehadrat Ilahi, aku still alive and kickin'! Final 5 paper jew. Nampak mcm lebih senang paper2 nye dari sem2 dahulu..ade chance nak score neh! Lalalalala~

Fighting~!!

2 comments:

amz said...

aku pon dah habis da lecture. tggl tutor jer..pelik2

nus said...

study2!!! bnyk main die neh.