A Portion of Life

Sekadar bercerita..

Pada waktu ini, pukul 1 pagi 28 Mei, aku hanya mempunyai 8 jam je masa untuk bersedia menghadapi the most final of final examination - Basic Economics, Accounting and Management. Satu habuk pon tak hafal lagi neh! Tapi org cakap exam tu senang nak score..yela..sume multiple choice question - 80 ABCD. Biasanya kalo baca and hafal bermalas2san, boleh la score 40/80 rasanya. Hehehe.. Tapi aku tak datang mood lagi neh! Rasa macam malas je nak study..huhu.. Dah la kejap lagi ade final lain pulak, kali ni final UEFA yang menemukan Barcelona dan Arsenal (sebenarnye Barcelona vs Manchester United..hahahaha). Tidak pasti lagi ingin tengok atau tak. Kalo tengok, pasti bazir masa dekat 3 jam. So ade 5 jam je nak study. Ok ke tak ha? Adehh..sbb tula skg aku bercerita2. Mood study tak datang lagi..hehehe.

Hmmm..hidup tidak selalu dapat apa yang kita nak. Kita perlu belajar menerima org lain dulu sebelum org lain menerima kita. But now.. i'm speechless..

No comments: