Pada Permulaan November

Alhamdulillah..akhirnye settle sudah pencarian FYP.
Agak sukar dibendung kepayahan yang mendatang utk men-nyetel-kan nya. Only God knows.

Tapi tajuk yang aku dapat bukan pasai renewable energy. Tapi pasal SMI (Small Medium Industry). Kene pegi kt kilang pastu try to study on how to minimize time consumed to make the output higher and efficiently. Haha..ape da.. Sebenarnye tajuk yg aku propose iaitu Coconut Oil as future biofuel dah di approve oleh seorang lecturer neh. Tapi tajuk yg aku propose tu aku rase susah je nak carry on..(pulak dah). So amek la tajuk yg lecturer sorang lagik. Khabarnya lecturer tu baek.

What everlah. Yang penting sudah dapat tajuk dan sudah register. Habes lah sudah bebanan pemikiran onak duri FYP yang menyebabkan tidak lena dek tiduq tak dak selera dek makan. Betoll. Ini simpton yg sangat pelik. 2 hari ni rasa badan lemah lesu. Sakit perot byk kali. Badan cepat sejuk. Tapi kan.. adela sekali I col itu punya kwn smlm..die ckp die tgh rep komen pe tah time tuh..tapi..tbe2 lena nak tido. Hahaha.. pelik bukan?

Sekarang mau siapkan report training yg sepatutnye sudah siap. Huh.

3 comments:

Ida said...

selamat ber-fyp!
:D

hihi aaa x siap lg report training aritu jugak.

~rukia_kuchiki said...

all the best for fyp..!! don't worry, fyp part 1 is not as sucks as part 2 later. you'll be fine. :)
fighting!!

::aMaD:: said...

ida: yep.thanks! kamu jugak selamat ber-fyp~ =)

rukia: arigatou na. ko pon gud luck intern. btw aku baru abes tgk fade to black.hahaha..