Love in Spain

Hola, como estas? Gracias por visitar mi. (^^)

Hehe..itulah bahasa Spanish "Hi, ape khabar? Terima kasih kerana melawat saya". Best lah pulak bahasa Spanish ni. Terbelit2 lidah nak cakap..haha. Ok lah, kali ni mau cakap ape2 yg terlintas difikiran ku~


Baru tgk SPY NEXT DOOR 2 hari lepas. 
Walau pun Jackie Chan berlakon, takde la best mane..but lawak, so worth of watching.

Main BOWLING kali kedua dlm hidupku! Muahahahaha..agak byk strike yg dilakukan yer.
Percaya lahh yer. Hihihihi..

Oh tidak lupe, kepada orang yang tengah blaja gitar dari saye, sile blaja elok2 yer.
Bayar gaji akhir bulan neh. Hihihihi.. =p

FYP masih diawangan walau dah masuk minggu ke-4 sem nih! Haiyoo..sakit tayaa.. 
Harap2 tidak mengelabah lah nanti..hahahuhu.. Ni tak termasuk assignmt dan tutorial lagik..huh.


Itu sajalah short update from me setelah tak dak idea nak tulis. Lagi pun busy sikit sebenarnya. Hurmm.. Ok amigoo, let's sleep! Malam sudey larut. Baca doa yer. Ameen~

Adios, que pase un buen día!
(Bye, have a nice day!)

14 comments:

zara said...

gud luck with tutorials! hahaha

shandye. said...

dengki dgn org yg masih ada masa utk keluar tonton wayang.

uwaaa....

(lemas dlm keje yg menimbun)

luvly mya said...

bahasa sepanyol memang best!hehe.teringin belajar tue=)

♫yana♫ said...

wahhhh mengajar gitar??
ini betul2 maestro. :D

N A N I said...

Hola!
Bien, grasias. =)

wah~
dh pandai cakap spanish..
see..? best kan..? kan? dah ckap dulu dah... bunyi dia pun lain sikit.. sedap di dengar..
hikhik...

woah!
mengajar main gitar eh?
ada hebat nih..
piano ada tak? =D

::aMaD:: said...

zara: huahua. tenkiu2~

shandye: so siapkan lah keje cepat2.bole la berfoya2 cpt.haha..

luvly mya: yup!sgt best!

yana: ehhh.baru taw ke?lalala~ =p

nani: no hay de que. ^^ xdela pandai mane.baru berjinak2..haah..agak best la bahase ni..shedap2.hihihi. ajar main biase2 gitar tu..em. tp org yg sy ajar tu tau maen piano,leh la nani blaja ngn die.hihihi =D

enche tomyams said...

steady...pastikan yg terbaek bro

N A N I said...

eh yker...?
kalau nak belajar boleh?
HAHA.
dia ada buat kelas main piano tak?
isk, isk. Berangan sokmo. Yang lain pun tak lepas lg ada hati nak main piano. T_____T

::aMaD:: said...

tomyams: mekacihhh!

nani: die tak bukak kelas. biase2 je..hihi. nak belajar?boleey..muahaha..
tula..berangan sokmo.haha. main piano mainan budak2 tu sudey.lg sng nak maen.. =p

Ila Maulana said...

leh ajar owg maen gitar skali tak? hikhik

zaradgreat said...

wah
best nye dpt main gitar!
hehehehehhe

::aMaD:: said...

Ila maulana: bole. meh dtg sini. =p

zaradgreat: sekali sekala boleh la. =D

wawaa shah said...

2kali main bowling dlm hidup?mak aih..are u kidding me?ni bole lawan kalah bayar ni =P

::aMaD:: said...

yep..baru 2 kali.hahahaha. tau la wawa terer! =p