Pengalaman JAMMING!

Sesungguhnya saya baru balik dari JAMMING!! Wuhuuu~bestnye! Mission ni yang sepatutnya telah dilaksanakan berbulan2 yg lepas, tp asyik tertunda angkara kesibukan menelaah, assignments dan exams. Tapi malam ini (2 Feb) terlaksana jugak mission itu setelah dipaksa oleh rakan yang berkenaan. Huahahaha..


Lagu yang saye dan rakan2 berjaya jamming sampai habis:
- Chasing Cars (Snow Patrol), Wake Me up When September Ends (Greenday)

Lagu yang separuh lebih sket2 je saye dan rakan2 berjaya jamming:
- 21 Guns (Greenday), Mimpi yang Sempurna (Peterpan)

Lagu yang saya tgk rakan2 jamming je:
- Smell like Teen Spirit (Nirvana), Situasi (Bunkface)


Ok pembaca blog, jangan gelak yer. Itu sahaja yang berjaya jamming malam ini. Asbabnye, kitorg newbie. (^^) Hanya melepaskan gian utk jamming. Best ke ape! Rasa mcm nak main lagi je. Patutla org yg pekena jamming sekali, nak lagi. Org yg tak pernah rase mesti tak suke jamming. Termasuklah saye. Ape2 pun, jamming sekadar mengisi masa. Bukan hobi semata2..hahaha...

Adios amigoo~

20 comments:

1tomyam said...

waaa best, bro kasi upload la video jamming tu...

deusXmachina® said...

bunkface pun masuk gak dalam playlist jamming korang bro
erk888

zara said...

owh ala.. gian ke.. sian die. huhu

Sharinginfoz said...

mesti seronok kan dapat menenangkan fikiran....

Siapa Nak Promo Blog???

Boleh Jadi Kaya if Tak Merokok????

Siapa suka makan kerang????

::aMaD:: said...

tomyam: xde la.hihihi

deusXmachina: takde idea da nk maen ape..

zara: nape sian? =p

sharinginfoz: bole la..xtenang pon..haha

Fina Fento said...

amad!
amad kat tag saya tu kamu la :P
sori, lupa nak inform amad kena tag ngn saya..heheh

mYpRecious said...

Oh malam tadi saya pon pegi jamming jugak.. pegi dgn husband.. =)

Balik pukul 1 pgi..mcm tak ingt je hri ni nk keje.. skng dah ngntuk.. ngeee...

::aMaD:: said...

fina fento: okies.nnt i jawab. ^^

myprecious: oh ye ke.samelah kite. tp u maen gak ke? drummer?hihi..
tula..best sgt maen smpai lupe waktu..haha

N A N I said...

Wah wah wah~
hebat ke...?
letak lah video ker...;D
boleh bagi vote undian nanti.
hikhik..

Signorina Syima said...

lepas ni bawak lagu creep atau no suprises by radiohead....

::aMaD:: said...

nani: video takde yer.kui3~

signorina: ok.cdgn bagus. i will try soon. =D

Admin said...

npk best je...maya
http://coretanmayaku.blogspot.com/

touyakaruma said...

Cuba ko jamming lagu nasyid tengok .. reti ke tak .

jajarina said...

wah, 2 lagu frm greenday.. best best!! hehe

::aMaD:: said...

admin: ofkos..

touyakaruma: tgh blaja la ni. ^^

jajarina: ofkos lagi.. =p

IyouweBlog.com said...

best gile.... sampai saya nanged you. nang this to meet the Tiger Lady of 2010!

bulat said...

nnt leyh jaming sm2 kn. ;)

unknown said...

jammin'?
amad --> drummer? bassist? guitarist?

::aMaD:: said...

iyouweblog: thanks!

bulat: bole.takdak masalahh

rozie: ofkos lah guitaris, lead. hihihii

Jake Hays said...

nice bro.. I love jamming too, infact im in a band :)