Sweey Chat with..? He..he..

Alhamdulillah..hujan yang turun menyebabkan kesejukan telah berlaku. He..he.. (^_^) Tapi hujan jugak telah menyebabkan ASTRO mengalami masalah siarannya. Hu..hu.. (*_*)

Oleh itu, telah berblog jugak saye ini..

Kelmarin ke Times Square! Muahaha..baru je keluar isnin lepas..keluar lagi. Habes fulus ku. Ok la, kat Times Square..kedai kedai dah banyak bukak, mungkin ada 4,5 je tak bukak lagik. So dapatlah bershopping sikit. Hehe. Ni nak cite bab makanan lagik. Kali ni kat Sweet Chat.

 

Itula gambarnye. Biase2 je. Huk2. Tapi yang penting, sangat SEDAP! Harga takde lah expensive sangat. Oh ye, Sweet Chat located at ground flour. And actually, this is my second time makan kat situ. Jadi kalau pegi ke Times Square, jangan lupe singgah makan kat situ ye kawan2. Sbb..Delicioso! Lovely!

Lepas tu tengok lah pulak Percy Jackson and the Olympian : The Lightning Thieve. Banyak adegan lawak dan adventurous dalam movie tu. From my opinion, cite ni lagi best dari Wolfman kot! Jadi kepada sape2 yang berkenan nak tengok, sila lah. 

p/s: Itulah aktiviti dikala cuti CNY nih. T__T


18 comments:

luvly mya said...

wah2..nak tgok percy jackson jugak..tak sempat2 agi.hehe

mrs azrin said...

sodap jek mknn tu..
mkn sorang2..

::aMaD:: said...

mya: tgk lah..ajak saye skali.bole tgk kali kedue.haha

mrs azrin: tak la sorg2. =p
ok...nnt ajak azrin jugak yer~

Emmet Muhamad said...

bro,bile nak belanja gua pulak makan kat times square ni, nasi lemak ade tak kat times square? kih kih kih

syaira said...

ts x berhantu ker?dulu ader dgr citer gurl bunuh diri kt situ


wahahahaha!!


kummentlaa entri bru sy gak ekk~
^____^ heeee~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kalau kita p tengok citer tu tapi xbeshh.

ciap kamoo pak mad !

N A N I said...

uish~
asyik makan jew...

lepas tu semua sedap2..
boleh jadi belon nanti..hikhik..;D

maisyara Pot! Pot! said...

percy jackson? tk minat lerrr.. mai minat tgk makanan tu.. mcm SEDAP!!!! :P

::aMaD:: said...

emmet: ade.kat tingkt atas skali.level 10.hehe

syaira: ape lak hantu2?tak nah dgr pon?jgn bikin seram tau! =p

lolly: tape2..kite wait n c. kalo best,ciap kamo mak tijah a.k.a. lolly!

nani: takpe.next time ajak nani skali.bia nani jadi belon jugak..lala

mai: ofkos sgt sedapp!! =D

akihiko said...

percy jackson mmg best
rasa cam nak tgk lagi skali jerr
=D

akihiko

♫yana♫ said...

with? ^,^

Naiemz said...

terliur dibuatnyer

::aMaD:: said...

akihiko:mmg best pon.hehe..

yana: uhuk2 *terbatuk

naiemz: jgn begitu yer..hihihi

Zuewairy said...

terliur tgk.. teringat spaghetti tomyam;)

khairolghani said...

tak sempat lagi tengok Percy Jackson..ramai orang kata best..download jela,nak gi tengok kat wayang dah malas..haha

zara said...

u kene try durian pancake die laaaaa.. tuh specialty die [die = sweet chat]

::aMaD:: said...

zuewairy: itu bukan perisa tomyam. :D

khairolghani: download tak layan la beb! =p

zara: oh y ke? tak prnh lak rase.takpe..nnt u la blanje i k?jom2~

bellar0ssa said...

err terliur betol tgk.huhu