Rimau di Rumah ku. @_@

Aummmm~~(roar) Aummmmmmm!!
Happy Chinese New Year! Walau pun aku tidak menyambutnye,tapi sebab ada raya neh, dapat cuti 1 minggu. Yea!! Tahun ini, TIGER yang punya! Aummmm~

Aku ade anak rimau..eh tak2. Kucing sebenarnya. Ya. Seperti yang anda lihat dibawah ini. Sebab upload gamba? Sebab warnanya kuning sikit2. So boleh lah menyamar jadi TIGER jap. Muahahah. Miauw2~

 
Kumpul tenaga..tido jap.. Miauw2~

Masa untuk mencari mangsa! Panjat pokok dulu. Miauw2~

Ok, nama kucing tersebut ialah Mico. Huahuahua. Faktor utama post pasal kucing? Sebab tidak ade idea nak cerita apa. T__T Apa-apa pun, happy HOLIDAYS to all. Kalau buat rumah terbuka tu, jemput2 lah. Apakah?? Ok, sekian saja buat waktu ini. Adios seniorita~gracias por visitar mi. ^_^

20 comments:

kenwooi said...

cute cat =)

kenwooi.com

bellar0ssa said...

wah.ok sgt jeles tgk kucing rimau ni.. hmm rendu nye kuceng2ku kat rumah..paling sdh bile my fav kucing 'baby' kene curik..sedih sgt..

miloicekaw1119 said...

alaallalallala..

comelnye kuciung tu..
bagi kat saya la..

N A N I said...

Woahhohoho~! =p
dah ada kucing lah!!

boleh kawankan dengan Ijah.
sekarang dia tengah sibuk nak mengawan. Bising satu rumah. T____T
HAHAHA.

Dahsyatlah kucing tu siap pamjat pokok..
ada potensi jadi rimau bintang...hikhik...

HAPPY HOLIDAYS!=)

Farafiqa Jeff said...

cantiknya corak bulu kucing niii

::aMaD:: said...

kenwooi: thanks!

bellarossa: alolo..ciannye kucing kene curik.sbb baby tu lawa sgt lah kot so org curik..sabo2..

miloicekaw1119: sowry,bukan utk dipinjam.sekian. =p

nani: sbnrnye ade 3 ekor kt rumah.yg ni ibu nye.hihihi.

ijah?mcm mak lijah je namenye.HAHA. biasela time mengawan.bising je ari2.

kucing ni hebat sket.bole panjat pokok.tp penakut kalo jmpe kucing lain.hihihihi.lari! =p

farafiqa: oh ye?aritu anak die sume amek 1 kaler dari die, kuning,hitam,putih,oren.tp yg hidup,yg hitam je..sob2

amirah said...

hepi holiday :)

nama apa?...ohh amad
tinggal kat mna??...ohh chemor
tingat iklan dulu2...haha

bakal graduate said...

saya tk suke kucin sbb saya tkt kucin sbb kucin ada kuku tajam,,tk suke tk suke,,boleh??

N A N I said...

tulah! sakit hati betul....
siap goyang2 ekor & kaki macam gersang gile. -____-"

OooOOoWWW~
patutla...
tgk muka pun dah tahu tak suci lagi..
dah beranak pinak rupanya..HAHAHA.=D

::aMaD:: said...

amirah: itu iklan mane tu?lalala~

bakal graduate: tak boleh.kene suke jugak kucing.sbb mereka sgt comel!! =p

nani: mesti geli sgt2 kan?rase meremang bulu roma kucing tu menggatal mcm tuh.hihihi

kucing ade muke SUCI ke? =p
baru 1st time branak.hehehe

1tomyam said...

waaa cute kucing bro...suke2...boleh pinjam main tak? hehe

«♪Ruff♪» said...

adoi kucen...
mengingatkan aku kejadian 14.02.2010...
so sad...

::aMaD:: said...

tomyam: tak boleh.muahaha

ruff: kucen tak bersalah.sob2..

Independent Queen said...

Suka!!!!

aphids said...

igtkan rimau btol taDik! ahahah

Mr. Cuz said...

comel la kucing tu..hehe nak sekor leh tak??hehe

::aMaD:: said...

independent: ok.

aphids: muahaha =p

mr.cuz: mane boley!hihihihi

eynda said...

Comelnya kucing tu!!

aBoi said...

comei sangat !

::aMaD:: said...

thanks eynda! aboi!