Blog saye dan baju corak petak-petak.

Salam semua.

STEP 1: PUT THIS PICTURE IN YOUR BLOG
Ok, benar tapi tak pelik, saye pon tak tahu ape yang lawa sangat di blog ini sampaikan dapat anugerah ini:


STEP 2: THANKS THE ONE WHO GAVE TO U
Wahaha...apakah anugerah ini?? Takpe lah.. sebab dah ramai sangat bagi, saye dengan hati yang tenang aman damai, menaip lah untuk kali ini untuk berterima kasih kepada yang bagi anugerah ini. Calon-calon nya ialah.. Cik Noney, Cik Sai dan Puan Jaja. Tenkiu2.. ku terima anugerah ini dengan besar hati.. 

STEP 3: GIVE TO 15 OTHER FRIENDS
Seterusnya, 15 orang yang saya nak bagi award ni...adei..sape lah yang bertuah tu yer. Yang terpilih ialah:

Muahaha..tak cukup 15! Adei..maleh la nak carik..suma blog lawa-lawa. So sape yang berkenan tu, letak jelaa.. nanti bagitau saye ok? Saye link kan.

STEP 4: SEVEN THINGS ABOUT U
1. Suka mencuba resipe sendiri dan makan sampai habis sebab sedap!
2. Suka berlari dan berjoging.
3. Suka cerita sports-type. Drama ke..movie ke..
4. Love ESPANA so much! Hola, como estas?
5. Love to play hockey. Tapi sekarang dah kurang..muahahaha
6. Sangat sistematik dan tersusun dalam kehidupan (wahhhh)
7. Love to play my guitar =D

Ok lah geng. Itu saja yer. Got a lot of assingments to be done. Dan trimas sekali lagi kepada yang menganugerahkan Award Berprestij ini. Walau blog saye corak nya berpetak-petak, jangan disangka itu baju corak kotak-kotak yer. Sekian~

14 comments:

Aiza Aidid said...

thanx ye =D

Ryfo said...

wey aku nk pindah slow ke blog ini isuckatguitar.tumblr.com rajin lawat ar hehe

SAISamal said...

Wah!
7 things abou tu yang...
Tak boleh blah!~
:p

KoBeNg8 said...

weh apsal aku x de doe?? hahah!!

.:: shafiqnaslah ::. said...

tq amad~

~rukia_kuchiki said...

ni bkn baju corak kotak2. kain pelikat(btol ke eja ni?) kot?
xkn melayu hilang di dunia..haha

p/s : thnx 4 da award!!

::aMaD:: said...

aiza: u r welkam. =D

areep: aku cek xde doe..google pon xdak. ape url penuh?

sai: tak bole blah ke? so buat lah boleh blah..hahahahahaha

kobeng: dah ade dah!!kui3~

sapik: same2~

ima: betol la tu eja. haha. xkan melayu hilang di dunia ye...hihi.ade kelas gitu! =p

KoBeNg8 said...

time kasih ler.. aku main2 jer doe.. hahahahah!!!

N A N I said...

Wah~
tQ tq..
nama "NANI" pertama sekali..
waaaa~ nangis jap. T____T
terharunya..huhu..

p/s: knp tak ada letak 'sy suka kucing'? HAHA

trimas trimas...
GRACIAS!!

::aMaD:: said...

kobeng: amek jelaa org dah bagi.hahaha

nani: pertama ek?hihihi..saje je. =p trime lah award berprestij ini. bkn sng nak dpt.wahahaha..

p/s: lupe nak letak!hihihi.. lg pon 7 je. tak cukup..haha

no hay de que~ (^__^)

Ery Farieha said...

eh2
terima kaseh
hehehehhe

♫yana♫ said...

wah wah.
i terpilih ker?? hehe
trimas.
nnt i buat ye.
i nak blk umah dlu. haha :P

::aMaD:: said...

ery: same2.. >.<

yana: yela.blog u mcm radio kaset..haha

zara said...

wow~ thanks beb~!!! i tak sangka~ dengan ini, i nak mengucapkan terima kasih kepada .....bla bla bla bla bla.......... [hahaha] pjg sgt malas nk tulis.. sori lambat singgah.. agak kebusyan