Hebatkan?

Oh..lama tak update blog. Angkara midterm, lab dan final year project. Uhuh! Ni pon masih di mood malas nak menaip apa2..hua hua hua..Oh ya, sape bole ajar html sket?css n so whatever. Contohnye nak letak gambar kat background, buat 3 column, change header dan macam-macam lah yang berpatutan. Nak blajar sendiri malas! Hahaha.. Yang sudi ajar akan saye blanje makan Roti Boom panas2 kat kedai mamak berdekatan. Hik3~

7 comments:

noor afzan said...

3 column tu boleh amik template ready made je..
boleh google search je..
tapi pastik widget2 yang ada di sidebar di selamatkan dulu..
takpun save dulu template lama kat PC..
Kalau ape2 yang tak betul jadi lepas tukar template boleh back to asal..

bellar0ssa said...

huhu yep2 dari india..meh dtg india leh bg treatment free..sampai misa kene byr,.gaga

sAzUwI said...

ko nie kira final sem ar yek?

html or css?
ko leh aku ty aku jer..

::aMaD:: said...

noor afzan: oh yeke..mmg dah jumpe byk 3 column.tp rase nak design sndiri lah..haha. sbb tu nak blaja.tp malas.adei..lagi satu susah nk cari sumber..btw, thanks a bunch for your opinion. =D

bellarossa: nak g india dah habis brape..bek kat malaysia je.wahahaha

sazuwi: yep.finaL sem. =D

::cdot the dot:: said...

welcome back..

zool said...

Aku tak rajin nak main css ni..
Bro amacam Ahad ni..
Ada berani turun Dataran Pahlawan ??
http://gengblogger.com/thread.php?t=863&c=1

::aMaD:: said...

cdot: thanks!!

zool: ok.nnt aku confirm kan.