My Irreplaceable Moments!

Hey ya. Watzzap!

Dah lame gila tak update blog. Dalam 2 minggu gak la. Semua gara2 FYP report. Ini pon tak abes lagi presentation. Isnin ni pulak tu. Sape2 nak datang tengok, sile lah yer. Hihihi. Tapi slides presentation tak fully siap lagi. Pemalas kan? Waduh2.. What ever it is, dah dekat nak habis dah belajar kat MMU nih. Khamis hari tu lab session terakhir dan jumaat malam kelas terakhir. Gladly tak payah bersusah payah pegi kelas lagi. Tapi precious moments di MMU tak kan berulang lagi... Waaaaaa!! I'm gonna miss those, including my friends. Sob..sob.. 

Last week, my friend and I telah membuat satu aktiviti melalak kuat2 yang dinamakan KARAOKE! Ok lah tu...tak pernah pergi ramai2 macam ni. Best sangat. Tak tau la suara I sedap ke tak. HAHA. Gambar2 dibawah antara yang ditangkap aritu..

Isi tenaga kat McD dulu. Intan makan aiskrim Baskin RM1.20. Special price gitu.

From right: Fuad, me, Aida, Shapiq, Mus, Kerol, Atad and Intan (photographer)

Dah habis dah..mau balik lak! Yeay. A very joyfulness and happy time together.

Malam keesokkan nye pegi BATTLE OF THE BAND lak. Agak lesu lah performancenye. Nasib baik Estranged ade. Ok lah. Last but not least, semalam BBQ lak. Ahaks. Dah buncit dah perut masing2. Hahaha. Itu je la kisah2 menarik. Memang best hang out sekali sekala macam ni. Nanti dah tak boleh dah. Tapi enjoy pun berpada2 lak jugak kan... Just nak kongsi satu ayat best untuk direnungkan:

"Appreciate every moment in your lifetime, because U will never want to look back and regret it"

Thanks for reading! Have a nice day! (^__~)-v

5 comments:

♫ yana ♫ said...

huhu. gudlak amad :)

chaiyok! chaiyok!

Dewi Batrishya said...

Nothing beats a Good Moments with Friends.
Good Luck to you!

::aMaD:: said...

@yana
thanks! u too..fighting!!

@dewi batrishya:
yeah. that's the truth. thanks 4 visit n wish me! =D

N A N I said...

wah!
seronok ronok dia ya... =D

good.. hilangkan tension.. cipta memori..
lepas ni dah tak ada dah.. pi kerja pulak. kalau syg MMU lagi, sambung level setrusnya kat sana.. ngee~

::aMaD:: said...

ofkoslah seronok! rugi nani tak join..hihihi

maleh dah kt mmu. mau sambung blaja kt maldives. mesti best hari2 melancong.waaaa~ =p