First Interview Invitation.

Hola! Como estas?
Hai, pekabor? 

Hari ini, 19th July 2010, adalah antara saat paling getar getir dalam hidupku because I have to attend my FIRST INTERVIEW invitation!! Semalam rase macam malas nak pergi je..takdak semangat la..dan macam2 karenah lagik..adeii. Tapi dikuatkan semangat..hadirlah aku ke tempat interview bertempat di ISP Alpha Technology di Shah Alam. 

Sebelum "real" interview bermula, ade simple math test. Test ni ialah kene tambah dua nombor dan tulis numbor belakang hasil tambahan tu ditengah2 antara dua nombor tu. Senang kan? Test ni sebenarnye untuk uji tahap "fast learner" kite. Certain time was given to complete the test. Yang pernah ambil test ni mesti tau.

Lepas tu masuklah bilik interview. Seriusly takde rasa cuak langsung. HAHA. Rasa relax je. Tapi dalam otak, duk pikir ape benda nak tanya interviewer nanti.. Well, from the explanation given from the interviewer, kerja yang aku apply tu macam berat. With 12 working hours and need to "take care" of a BONDING machine, really make me feels the job is tough. Hurm..

Well, interview sudah lepas. Even though I am not really anticipating a good result, tapi hopefully I will get a job in the near future. It is time to dive into the working culture now! Oh yeahhh.

Ops, ini iklan sahaja. Bukan begini time interview tadi. Sekian.

5 comments:

yana ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

huyooo stylo gile pakcik ni. ehehe
smoga cepat2 dapat kerja! :)

shasha~~ said...

ni gamba zaman bile ni??? gamba interbiew mane?

::aMaD:: said...

yana: dah dapat!yeay!

sha: zaman majapahit dulu.hahaha.adelahhh =p

khairolghani said...

amad,bila boleh tahu maklum balas interview?ke dah dapat kerja tu?

::aMaD:: said...

dah dapat bro. sebulan sudah kerjanya. alhamdulillah. =D