A little Reminder to U

Salam semua.

Sebulan lebih tak update blog ni. Sejak kerja shift ni penat la. Malas lak rase nak menaip2. Aku punya kerja takde cuti sabtu ahad setiap minggu. Aku kerja 4 hari pastu cuti 2 hari. Sambung balik 4 kerja 2 cuti, jadi rotate la. So cutinya pon rotate setiap minggu. Contohnya kalo minggu ni Khamis Jumaat cuti, mggu depan Rabu Khamis lak. Adehh..ade best cuti macam ni..ade byk jugak yg tak best. 

Besok hari last kerja. Selasa dah cuti. Shopping raye pon belom. Yela..busy, letih dan macam2 obstacles lagik. Waduh2.. nak cerita sket, di company ku ramai orang sabah. Jadi gua ter-automatik-nya terikut2 bahasa diorg. Bagus juga ya. Tambah longat ni! 

Last but not least, to those who don't know but wish to know, I would like to tell u that my workplace currently is IPS Alpha Technology Section 21 Shah Alam. Company share saham dengan Panasonic. So basically product company ku ialah LCD TV (yang parts dalam je). Suka cita diharapkan informasi ini difahami oleh pihak tuan2 dan puan2. Adios!

Selamat Berpuasa hari yang ke 27!

2 comments:

Dino Prince said...

la yeke kt shah alam ke ko..aku kt Kl..xpernah jumpekite erk..huhu

N A N I said...

wah.. amad dah kerja! gogogogo! selamat hari raya! =D