The Untold Truth.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lama sangat dah tak update blog ni. Semuanya gara2 sibuk dengan kerja dan "kerja" selepas waktu kerja. Lagi pun internet tiada cepat maa.. semuanya bikin perasaan malas nak update. Tapi jangan bimbang, blog ni masih hidup. =D

Ok lah. Sebelum apa2, aku just nak announce sesuatu. My beloved father, telah pulang kerahmatuAllah pada 17hb October 2010 yang lepas. Sebab meninggal ialah kerana jangkitan kuman tahap teruk yang telah merebak ke semua organ2 penting dalam badannya, dan sebab paru2 berair. Innalillah.. aku sedih yang amat. Sampai sekarang masih teringat akan kenangan2 aku dengan dia. Teringat jugak time2 aku terkasar bahasa, perbuatan dan kesalahan lain.. kalau lah waktu boleh diputar kembali.. akan aku menyanyaginya sepenuh hati. Tapi apakan daya, yang hidup pasti akan mati. Sekarang hanya tinggal ibu. Haruslah lepas nie aku menjaga ibuku sepenuh jiwa, menyanyanginya sepenuh hati. 

Sebagai pesanan buat diriku dan semua, HARGAILAH MEREKA KETIKA MEREKA MASIH ADA.

Abah & Ma, I'm here because of you..

Perihal lain, sejauh manakah efficiency aku berblog dan dapat income? Sangat rendah. Kalau ye pun nak tinggi, kena pakat IT, pakar advertising dan ada banyak masa mengadap PC. Hmm..aku tak macam tu. Jadi dukacitanya dimaklumkan disini, aku berblog saje2 je. Nak jugak income. Tapi biarlah "slow" je. Lagi pun berblog ni ialah satu cara meng-ekspresi-kan diri. Tempat meluahkan perasaanlah katakan. 

So folks, have a nice day. And also be remembered to always love your parents. Without them, u will never know what this world is.

3 comments:

sweetsal said...

Salam, semoga kamu tabah menghadapi segala dugaan, yg hidup mesti teruskan perjuangan..

izfanora said...

takziah...

hidup perlu diteruskan. moga menjadi insan yang tabah..

sama spt sy... blog skgr bersuka2.. :)

yongie ya.. said...

al-fatihah
takziah

be strong...k