Mahu lihat badak air depan mata?

Salam to All.

Dalam cuti 3 hari, apa yang korang buat? Aku? Heheh. Bila dah dapat gaji ni memang COOL habislah cuti weekend. Dan sebab tu balance dalam bank pun COOL jugak. Erk. I mean nak habis dah..sob3. Kenapalah sekarang ni ade diskaun sempena 1 Mei? Kan dah tinggal 10 sen je dalam poket. 

Ok, weekend ni antara yang best aku telah melakukan adalah melawat ZOO Negara. Pehh..jauh juga. Ingat dekat je. Well, it's oklah. Apa salahnya membazir pitih untuk ekonomi negara sekali sekala. Kan? So dah tertangkaplah gambar beberapa haiwan yang agak menarik di perhatikan seperti dibawah.

Spesis baru: Spider-nyet.

Aku mahu pisangggg!

Oh, rebonding rambutku bukan murah ya.

Jangan pisahkan~ Aku dan air~

Spot something fishy about my **?


Gajah ini lah Tony Jaa pinjam dalam cerita Ong Bak.

Alaa..tak terkembang pula merak nih.

Well, akhir kata, berbelanjalah demi pembangunan ekonomi negara kita. Kita juga yang untung nanti. Tapi belanja berlebihan pula tak perlulah rasanya. Ingat, wise mind always good for a happy life style.