TOO BEAUTIFUL: 22 Photos Of Islamic Wallpaper

Dear viewers, I just copy from the internet these photos. If you would like to have it, just right click and save. Too the owner of the photos, may Allah always bless you upon your good deeds.























GAJI TERMAHAL: 10 Pemain Bolasepak England 2014

Senarai menarik yang anda akan baca dibawah ini ialah senarai yang terbaru - siapakah pemain bolasepak kelahiran England dengan gaji termahal. Bandingkan pula dengan gaji ANDA. Mereka membuat sesuatu yang mereka suka yakni BOLASEPAK dan mereka dibayar dengan gaji yang mahal. Adakah gaji yang kita miliki sekarang ini juga sedemikian rupa??

TEMPAT 10: Joe Hart, 27 tahun (Manchester City) - Gaji Bulanan: RM1.67 juta


TEMPAT 9: Glen Johnson, 30 tahun (Liverpool) - Gaji Bulanan: RM1.86 juta


TEMPAT 8: Rio Ferdinand, 36 tahun (Manchester United) - Gaji Bulanan: RM2.14 juta


TEMPAT 7: Gareth Barry, 33 tahun (Everton) - Gaji Bulanan: RM2.24 juta


TEMPAT 6: Ashley Young, 29 tahun (Manchester United) - Gaji Bulanan: RM2.24 juta


TEMPAT 5: Ashley Cole, 34 tahun (Chelsea) - Gaji Bulanan: RM2.24 juta


TEMPAT 4: John Terry, 34 tahun (Chelsea) - Gaji Bulanan: RM2.42 juta


TEMPAT 3: Steven Gerrard, 34 tahun (Liverpool) - Gaji Bulanan: RM2.61 juta


TEMPAT 2: Frank Lampard, 36 tahun (Chelsea) - Gaji Bulanan: RM2.81 juta 


TEMPAT 1: Wayne Rooney, 29 tahun (Manchester United) - Gaji Bulanan: RM5.59 juta  


Walawei! Rooney jauh kat depan! Tapi macam tak percayakan gaji sampai juta dalam sebulan? Percayakanlah. Duit diorang dalam EURO, jadi kalau tukar ke RM macam itulah jadinya. Mungkin itu semua bukan gaji bersih la sebab cukai bagai belum tolak. Tapi kalau dapat 1 juta sebulan pun kaya gila dah kan? Bayangkan jika anda pemain bolasepak seperti mereka!

MORAL OF THE STORY: 
Do what you love, love what you do!

MOVIE REVIEW: Running Man (Korea, 2013)

Kalau sebut RUNNING MAN mesti semua ingat Yoo Jae Suk, Kim Jong Kook, Gary, Song Ji Hyo and selainnya. Itu variety show. Ini sekarang nak bagi review sedikit pasal sebuah movie Korea yang bertajuk RUNNING MAN. Kebetulan nama sama. Tapi cerita ini memang banyak babak BERLARI!!

Shin Ha Kyun sebagai Cha Jong Woo (Main Character)

Lee Min Hoo sebagai Cha Gi Hyuk (Son of Cha Jong Woo)

Jo Eun Ji sebagai Park Sun Young (TV Reporter)

Kim Sang Ho sebagai Ahn Sang Ki (Detective)

Secara keseluruhannya cerita ini memang banyak sangat aksi. Babak menembak ada tapi tak adalah BRUTAL sangat. Boleh layan jugalah dihujung minggu. Saksikan TRAILER movie Running Man 2013 ini dibawah. RATING yang mungkin sesuai untuk cerita ini ialah 7/10.